Job interview - Reisverslag uit Lissabon, Portugal van Floris Wouw - WaarBenJij.nu Job interview - Reisverslag uit Lissabon, Portugal van Floris Wouw - WaarBenJij.nu

Job interview

Door: www.aangenaamalgarve.nl

Blijf op de hoogte en volg Floris

14 April 2006 | Portugal, Lissabon

Om 15.00u had ik dus mijn sollicitatie gesprek bij het Sheraton Hotel te Albufeira.

Het gaat om de tweedelige functie als Sales Promotor. Eén gedeelte van de tijd werk je voor het Sheraton. Je maakt o.a. reserveringen voor klanten voor restaurants, golftijden, organiseren van activiteiten voor de gasten en andere zaken die geregeld moeten worden. Daarnaast rijd je op een golfbuggy rond met allerlei versnaperingen zoals broodjes en drankjes. Tijdens dit rondrijden ontmoet je dus de golfers die op Pine Cliffs aan het spelen zijn. Tijdens deze contacten vraag je aan de gasten of alles naar wens is. Tijdens deze "short talks" breng je ook de holiday apartments ter sprake en probeer je ze te enthousiastmeren voor dit product.

Dit klinkt als een zeer diverse baan en lijkt me ook erg leuk. Dus we gaan er voor!
Het gaat om een vast maandelijks salaris, maar als je ook nog mensen weet binnen te brengen tijdens de buggy tour, dan krijg je opslagen voor.

Grappig iets van tijdens het gesprek dat ik met Naima (Belgische) had, was dat we natuurlijk weer een dezelfde persoon kenden, namelijk Madelon Kunst, die ook hier in de Algarve woont en wij nog kennen van de NHTV! Dus op dat moment was het ijs gebroken en spraken we verder heel amicaal in het Nederlands. Leuk gesprek en naar alle waarschijnlijkheid begin ik binnen 2 weken!

• 14 April 2006 - 16:46

Papa:

Prima bericht, succes!!

• 14 April 2006 - 16:57

Lex:

Heb ik jou niet rond zien lopen afgelopen weekend langs belachelijk blauw water en groener gras in een witte overall?
    Hahaha, ik zou het ook zo doen!
    Doe je best.
    Gr. Lex

• 14 April 2006 - 16:59

Floris:

Wát zeg je nu Lex?

• 14 April 2006 - 18:36

Andre:

Gaaf man. Dus van de tennisbaan en op golfcourse...super voor je..succes!!!!

Nog anderhalve week!!!!!

• 14 April 2006 - 22:32

Arnout:

Top! Lijkt me een prima ingang naar potentiele huurdersgroepen. Daarnaast leuk dat het in het Kim-werkritme zit natuurlijk. Als ik eind mei mijn GVB heb, kom ik snel weer langs!

• 18 April 2006 - 07:10

Lex:

Ik bedoel dat toernooi met dat groen jasje. Jij als caddie in witte overall.

• 18 April 2006 - 07:38

Rogier:

Klasse Floris!

Goed te lezen dat je werk hebt gevonden, Top!

Groet,
    Rogier

• 18 April 2006 - 18:11

Frank:

bel je vanavond natuurlijk, geod geregeld en lekker aan de bak, mooie omgeving, doe maar alvast wat greenfees.