Werk!
Door: www.aangenaamalgarve.nl
Blijf op de hoogte en volg Floris
14 April 2006 | Portugal, Carvoeiro
Nog niet zo´n boeiende functie als Kim, maar het houd me bezig:
Werken als barman in Café Sully´s (www.carvoeiro.com/sullys/index.html) op het hoofdplein in Carvoeiro!
Dit is een gezellig cafeetje waar Kim en ik al vaker kwamen. Leuke en relaxte sfeer.
Alleen kreeg ik gisteren pas te horen wat ik verdiende. Een dag bestaat uit twee "shifts". Eén van 09.00u tot 18.00u en de tweede van 18.00u tot sluit. Gisteren was ik om 03.30u klaar. Dus totaal 9,5 uur.
Voor één shift krijg je 28 euro !!!
Mijn god. Ik zei tegen de baas: I´m a bit shocked I must admit...
Ik wist dat je hier weinig verdient, maar 2,95 euro per uur! Dat is niet normaal.
Hij wilde er wel 30 euro per shift van maken, maar ik zou hier vandaag nog op terugkomen.
Vandaag echter, heb ik een (andere)sollicitatie bij het Sheraton / Pine Cliffs resort (www.pinecliffs.com/en/sheraton) in Olhos d´Agua, vlak bij Albufeira.
Het gaat hier om een functie op de sales/promotions/marketing afdeling. Mét basis salaris (dus niet op commissie basis zoals de vorige functie hier die ze hadden!)
De general manager van Pine Cliffs belde me gisteren om te zeggen dat ze wellicht toch wel wat voor me hebben. Dat was dus wel leuk. Vanmiddag om 15.00u (16.00u NL tijd) gesprek. Ben benieuwd!
Kim gaat 23 april voor haar werk naar Brazilie. Er wordt daar een nieuw hotel van Vila Galé Hotels (www.vilagale.pt) geopend. Dat is dus echt super gaaf!
Jammer dat dit nét in de periode is wanneer André en Jeannine hier langskomen. Gelukkig kunnen ze elkaar nog wel 1 a 2 dagen zien.
Wanneer er nieuwe ontwikkelingen zijn rondom werkgebied krijgen jullie dat uiteraard te horen!
14 April 2006 - 12:34
Basinho:
ah, brasil! Dat ken ik wel!
Gaaf hoor Kim, veel plezier daar!! En jij met je zoektocht floris... -
17 April 2006 - 13:57
Lennaert:
He Kim en Floris,
Grappig om te lezen dat je bij Vila Gale hotels werkt Kim. Vorige week moest ik voor m'n werk in Europa zijn (7 landen in 10 dagen aangedaan, redelijk intensief.........). Ook 2 nachten in Lissabon geslapen in...hotel Vila Gale!
Hotel was prima, maar je moet wel iets aan de trein doen die over de brug raast naast het hotel.
Succes,
Lennaert -
18 April 2006 - 19:35
Kim:
Haha, ja dat was ook mijn commentaar nadat wij daar hadden geslapen...
Kan niet alles hebben ;)