Lang geleden! - Reisverslag uit Benagil, Portugal van Floris Wouw - WaarBenJij.nu Lang geleden! - Reisverslag uit Benagil, Portugal van Floris Wouw - WaarBenJij.nu

Lang geleden!

Door: www.aangenaamalgarve.nl

Blijf op de hoogte en volg Floris

25 Maart 2006 | Portugal, Benagil

Het is weer bijna 20 dagen geleden dat we een bericht hebben achtergelaten op onze site. Schande!

We zullen het proberen met deze update goed te maken want we hebben natuurlijk niet stil gezeten en in die tijd hebben we ook nog bezoek gehad.

Na het laatste bericht over de verjaardag is Kim dus naar de ITB beurs geweest in Berlijn.

"Dit was erg leerzaam en ook nog leuk. Veel contacten opgedaan en veel bedrijven leren kennen."

"Het werk wat ik nu doe is ook wel leuk, niet moeilijk maar wel veel info en het portugees praten is nogal moeilijk, maar hoop ik snel onder de knie te krijgen."

Voor mij, Floris, was het natuurlijk erg prettig dat mijn moeder nét die week hier in Portugal was, wel zo gezellig. Lekker tennissen, een dagje Zoomarine en andere leuke dingen.

Op 17 maart kwam vriend Arnout langs voor een spontaan bezoek. In de kleine week dat hij er was zijn we (onder andere...)wat op stap geweest en hebben we leuke plaatsjes bezocht. Jammer dat het nét die week wat minder weer was. Ondanks dat heeft hij zich geloof ik prima vermaakt hier. En wij natuurlijk ook.

Voor mij wil het nog niet echt lukken met het vinden van een baantje. Maar... Deze week hebben we een tweede autootje gekocht (Lancia Ypsilon 1.1 uit 1994, 115.000km op de teller, met airco en electrische ramen voor, dit ter informatie voor mijn ex-lease collega´s). Foto´s van deze mobiel zullen volgen.
Hiermee kan ik dus vanaf komende week op pad om potentiele werkgevers te bezoeken, mijn gezicht te laten zien en m´n cv af te geven.

Vandaag hebben we voor de eerste keer met z´n tweeen gezellig ge-barbeque-ed op ons dakterras. Het was namelijk heerlijk weer en tot 19.00u scheen de zon. Zit nu nog in korte broek te typen.

Komende week dus op zoek naar werk en volgend weekend gaan we heerlijk zeilen in Lissabon met Ricardo 2 en Vera. Hopen dat het lekker weer wordt.

We hebben het zoals jullie kunnen lezen nog steeds goed naar onze zin. Natuurlijk heb je wel wat moeilijkere momenten omdat dingen niet sneller gaan dan dat je zou willen, maar ondanks dat hebben we nog geen moment spijt!

• 28 Maart 2006 - 20:33

Pleo:

leuk leuk leuk! om weer ´s wat interessants te lezen dan alleen die schrale (maar oh zo gezellige) msn conversaties! dikke kussen en het was ERG leuk op de webcam afgelopen zaterdag bij letty!

• 29 Maart 2006 - 08:30

Letty: